Apocalypse Now

Intr-un moment de inspiratie/iluminare mai mult decat divina am ajuns la concluzia ca lumea asta ar face foarte bine sa se duca dracu'! Si daca tot se duce dracu' iata si cum as prefera sa se duca dracu':

10. Datorita unui cercetator american care nu are ce face Google devine brusc constient, preia toate sistemele militare si distruge 90% din rasa umana deoarece pe baza search-uri-lor efectuate pe engine o considera cu mult prea retardata.

9. Cei patru cavaleri ai Apocalipsei (2Pac, Elvis, Michael Jackson si nea' Gica, vecinul meu de la 3) se intorc de pe insula unde se ascund momentan impreuna cu dinozaurii si dau cu pula in supravietuitori.

8. Se creeaza o noua Inchizitie bazata pe cultul Telenovelei si al Manelelor. In cadrul acestui cult impartasania se va face cu salam, peste si bursuc. Cultul sfarseste brusc printr-o sinucidere in masa prin introducerea ritualica a unei puli in inima! Ultimele cuvinte ale liderului spiritual al sectei "TeleManeaua de ziua a 8-a" vor fi: "Ay, ay, ay, Miguel, me duele el corazon!" (transcriere aproximativa).

7. Elena Udrea se calugareste si recunoaste ca suptul pulii nu este un mod de viata. Restul de politicieni romani ii urmeaza cu constiinta incarcata exemplul si intra in calugarie cu exceptia lui Gigi Becali si a lui Vadim care intra direct in sanatoriu. Cu toii jura sa nu suga pula sau sa manance cacat mai mult de trei ori pe zi!

6. Chuck Norris il omoara pe Dumnezeu.

5. O satra de tigani devine responsabila pentru distrugerea a peste 75% din suprafata planetei. Totul se datoreaza deturnarii unei nave spatiale experimentale si a prabusirii fortate a unui meteorit cu raza de 40 de km pe Pamant in vederea exploatarii fierului vechi pe care il contine.

4. Iisus se hotaraste sa il omoare pe Chuck Norris insa e omorat el de unul dintre cei patru cavaleri ai Apocalipsei, de preferinta nea' Gica.

3. Romania devine o super-putere datorita exportului de gargarite la nivel mondial.

2. Suptul pulii devine la inceput sport national al Romaniei, apoi sport olimpic.

1. Eu raman fara idei, incetez sa mai vorbesc porcos, inchid acest blog, ma imbrac in roz si ma spanzur de coaie de prima craca suficient de rezistenta incat sa ma tina. Totul se va intampla pe ritmuri house cantate la clarinet si frunza.

0 comentarii: