Noua Vama Veche

Motivul pentru care am revenit la vechiul obicei de a umple sarmanul blog cu ineptii si injurii a fost stabilit in Vama Veche. Tocmai de aceea primul capitol ii este dedicat in totalitate batranei localitati semi-moderne!

Recunosc ca nu stiam la ce sa ma astept in momentul in care am ajuns acolo! Prea multi s-au plans de "cocalari", "manele", "bariere", "pist(zd)e de biciclisti", etc. Abia la fata locului am realizat ca cei care avertizau cu privire la cele de mai sus sunt, in realitate, niste putoi stravezii care vorbeau din auzite. Noua Vama Veche este la fel ca si atunci cand mi-a aterizat curul prima data acolo, acum 8-9 ani. Cu mici exceptii! Am deplans disparitia Epavei cu metal mult si foarte extrem, mi-a parut rau dupa El Comandante cu muzica ok dar am salutat cu placere Choppers-ul si Hand-ul! Nimic nu dispare, totul se transforma!

Asa ca de ce sa ne plangem? Ca mai nou te poti caca in niste conditii apropiate de civilizatie? Ca iti poti spala corpul plind de sare puturoasa si alge din alea muiste care ti se lipesc pe cariceps cand faci o baie in mare? Nimic nu s-a schimbat cel putin nu in rau!

Vama Veche a ramas locul unde poti intalni specialisti in chirurgia toracica sau pe Apophis (sper ca i-am scris corect numele) punk-er-ul fara viitor previzibil si "speranta de viata de maxim 3 zile" asa cum bine a spus-o chiar el! Nudistii (cei mai mari homosexuali din punctul meu de vedere) sunt tot acolo plimbandu-se in pula goala printre corturi. Hipiotii mari amatori de cacaturi fierte in lapte sunt tot prin zona. Cainii bagabonti sunt tot pe plaja in cautarea de cadavre de metalisti morti de beti! Deci nu vad care ar fi problema!

Nu inteleg de ce m-ar impiedica sa beau o pista de biciclisti (pe care nici macar nu am vazut-o) sau de ce cocalarii m-ar putea impiedica sa ma indragostesc de cea mai frumoasa si mai inteligenta persoana din Vama (evident propria mea persoana!)???

Poate sunt eu cretin sau poate "nu am trait in vremurile alea" dar sincer cu o grava durere in pula va spun ca nici macar nu imi doresc! Mie imi place Vama asa cum este si daca stau bine si ma gandesc nu prea am vazut oameni cu chipuri mohorate datorita schimbarilor de acolo!

In Vama fiecare are dreptul de a fi cine vrea sa fie dar mai ales de a fi fericit! Restul puteti sa imi sugeti hamsia cat timp stati la Sfantu' Gheorge sau la Corbu!

0 comentarii: