Sa fiu Al. Dracu'?

Stimaţi cetãţeni, dupã o abstinenţã îndelungatã de la dat cu degetu’n taste consider cã a venit momentul sã mã reapuc de datul cu “pula în populaţie” (asta ca sã citez un clasic în viaţã). Cum ne aflãm în prag de alegeri (unii zic cã ar fi uninominale iar ceilalţi fac ca toţi dracii când aud de asta) nesimţirea paplicilor din vârful piramidei sociale atinge cote superlative.

Totul se amestecã cu clasicele, de pe acum, "cocalarealã", "pisicenime" sau "manelire a neamului" astfel încât traiul în Românica devine insuportabil.

Nu numai cã suntem pe cale de a ne trezi cãlcaţi pe cap de un pui de crizã financiarã – ca sã nu zic economicã – dar unii o mai fac şi pe cretinii cu riscul de a ne afunda pe noi, ãia mici, mulţi şi proşti, într-un cãcat mai spârcâit decât cel mai spârcâit cãcat. Motivul este, evident, Ciolanu’ (iar de data asta nu e "Ciolan de brontozaur din Epoca de Aur").

Buuunnnn ! Acum cã am înşirat o serie de banalitãţi pentru cetãţeanul avid de ştiri (de la ora 5 – şi sã mã pupaţi în cur dacã ziceţi cã nu vã crapã nervii optici, belindu-vã ochii la o ţâţã de Esca sau la un viol între fraţi, cã doar nu le fac numai eu audienţã ãlora) urmeazã sã fac planul de atac (eventual urmeazã sã scriu şi fraze mai scurte şi sã pun mai puţine paranteze).

[...]

Trei ţigãri şi un film porno mai ţârziu

Am fãcut planu ! Dacã nu îmi coace cucu’ sau nu îmi cad dejtele de la mâini, îmi propun sã scriu câte o bazaconie pe zi întru masturbarea mentalã a virginelor mãritate şi a doamnelor ce fac trotuarul (Cea mai veche meserie din lume este pusul bordurilor ? Prin urmare de asta se spune cã politica e un fel de curvã !? Şi de asta punea Videanu borduri !?) în faţa blocului meu.

La dracu’ ! Am zis cã o sã scriu mai pe scurt !

[...]

Dupã o pauzã pentru admirarea mocirlei scrise mai devreme

Cugetare : " ". Mã bate gândul de a vã întreba dacã v-aţi prins. Puţin mã doare în cur dacã vã prindeţi de poantele mele lipsite de haz. Ieşiţi dracu’ de pe forumu’ meu !

[...]

Pentru cei care nu au ieşit încã: "Oare mã veţi putea ierta vreodatã cã sunt cel mai bun dintre Ciutacu şi el însuşi ?"

0 comentarii: